Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pedaluna Stamp Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Franciza Start Firme
10000 €
Brand
Afacere in franciza
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Până la sfârșitul anului 2014 ai șansa să te alături Strat Firme cu doar 5000 euro taxa de franciza.Poți să plătești lunar 300 euro redeventă pentru a putea să oferi produsele și serviciile aflate în portofoliul Francizei Start Firme.

Nu trebuie decât să îți înființezi o societate cu răspundere limitată și să administrezi o afacere la cheie, fără să mai ai grija banilor pentru: dotări cu echipamente de birotică , mobilier, marfă, reclame.

Ai la dispoziție o afacere în franciza cu o investiție sub 10.000 de euro care îți dă posibilitatea să lucrezi în domeniul consultanței și a înființărilor de societăți de toate felurile( afacere in franciză – consultanta infiintari societati )!

Ai o franciză confecționare ștampile de toate formele și dimensiunile, la cele mai bune prețuri de pe piața locală unde vei activa.Ai de asemenea o franciză case de marcat fiscale privind vânzarea, și service-ul acestora.

Ai o franciză – consultanță, unde te vei ocupa de evidența contabilă a societăților comerciale.Toate acestea și cu alte activități pe care le vom dezvolta împreună, le vei putea să le oferi clienților tăi sub numele START FIRME.Totul depinde de tine PARTENERE! Vino alături de noi și vei putea oferii și tu „Produse și servicii complete pentru firme”!
Din Gura in Gura